28 augustus 2005

Van der Meulen familie-week België 2005


Alweer de 5e keer (of was het de 4e?). De jaarlijkse week in België met de familie.
Dit keer in een ander huis dan de voorbije jaren. Maar alweer goed geregeld.
Erg gezellig en altijd te laat naar bed.
Bravo voor bonma en bonpa! (en tot volgend jaar)

NASA World Wind

NASA heeft een programma ontwikkeld waarmee je hoge resolutie satelliet data kan bekijken. Plaatsen zoeken, inzoomen. Virtuele wereldreis dus. Flinke download (180+ mb) en ... alleen Windows. Je kan het programma hier downloaden.

Google heeft Google Maps, maar dat werkt eigenlijk alleen in de USA.

Misschien kan je nog herinneren van CNN en het Journaal ... fly-by's van Bagdad ten tijde van de oorlog in Irak. De software was van Keyhole en dat bedrijf is gekocht door Google en Google levert nu ... Google Earth. Ik schreef er al over in november 2004.

24 augustus 2005

Anouk jarig!Groot feest in België! Anouk is jarig.
En voor het eerst samen met nichtje Christianne. Taart en cadeautjes!

20 augustus 2005

Benjamin 1!


img_2005-08-20_003, originally uploaded by pvantees.

Hieperdepiep hoera! 't Manneke is alweer een jaar oud.

18 augustus 2005

Mees 3!


img_2005-08-18_016, originally uploaded by pvantees.

Time flies ... Mees is 3 jaar oud.

07 augustus 2005

Dagdromen??Niks te doen? Vakantie? Klik maar eens op de foto. Krijg je een slideshow van *al* onze foto's ...

Paesens - ModdergatIn 2004 gekozen tot op één na mooiste plek van Nederland (na de Weerribben waar we afgelopen donderdag waren). Schitterend, weids uitzicht. Stevige wind en enorme wolkenpartijen. De Waddenzee (iedere zee trouwens) geeft je dat echte vakantiegevoel.

04 augustus 2005

Weerribben zomer 2005Lekker een dagje naar de Weerribben. Vorig jaar uitgeroepen tot mooiste plek van Nederland, praktisch in onze achtertuin (ok dan, een half uurtje rijden).
Met bonma en bonpa een fluisterbootje gehuurd en rond getoerd. Water, wolken en riet, veel riet. Gelukkig droog en genoten!

03 augustus 2005

Dierentuin!Met z'n allen een dagje naar de dierentuin in Emmen. Net als erg veel andere toeristen ... Maar het was erg leuk, heel gezellig en Thomas en Mees hebben de hele dag zelf gelopen. En wat was het leukst?
Thomas: de dino!
Mees: de giraffe!

01 augustus 2005

Ballonfeest in JoureAfgelopen donderdag naar Joure geweest; de jaarlijks ballonfeesten. Op weg daarnaartoe (20 minuten rijden) zagen we de ballonnen al hangen; we waren wat aan de late kant. Net als heel veel anderen hebben we de auto aan de kant gezet en lekker de bermtoerist gespeeld. Prachtig gezicht, ondanks de grijze lucht. De kikker was de favoriet van de kinderen, maar ook de doedelzakspeler (!) was een groot succes!